уторак, 22. децембар 2015.

Ovo je TOP 5 najlepših Novosađanki

Ko jednom dođe u Novi Sad, vrati mu se ponovo zbog lepote grada, ali i devojaka. Kažu da su Novosađanke najlepše žene. Pokušali smo da istražimo koje Novosađanke bi ušle u top 5 najlepših.
O ukusima ne treba raspravljati, ali ove devojke su uspešne u svetu modelinga, manekenstva i svojom lepotom su očarale svet. Ovih 5 devojaka su najlepše među najlepšima, svetske, a naše, Novosađanke.

Bojana Raonić

Foto: Murat Aran©

Fotomodel Novosađanka Bojana Raonić je izabrana za jednu od 12 najlepših žena sveta prema izboru sajta BeautifulPeople.com.  Nazivaju je novosadskom Anđelinom Džoli. Bojana Raonić je završila Medicinsku školu, studira na Fakultetu tehničkih nauka. Učestvovala je u rijalitiju "Hotel Maldivi" i bavi se modelingom.

Nina Seničar

c2.staticflickr.com©

Manekenka Nina Seničar je Novosađanka koja je veoma poznata u svetu. Jedna je od retkih devojka koja je uspela da osvojila Erosa Ramacotija. Ona od 2012. godine živi u Los Anđelesu, a pre 9 godina je diplomirala ekonomiju na Univerzitetu Bokoni u Milanu. Krasila je naslovnice brojnih modnih magazina, među kojima je i magazin “Maks”. Okušala se i u glumi, ove godine je imala glavnu žensku ulogu u akcionom filmu „Cafe Con Leche“, koji se snimao u Meksiko Sitiju.

Bojana Bojanić

Foto: ©Goran Matijević
Novosađanka Bojana Bojanić je na ovogodišnjem izboru za Mis Vojvodine ponela titulu najlepše. Nakon ovog takmičenja, ona je bila prva pratilja na izboru za Miss Srbije, a sada proglašena za Miss Serbia for Miss Universe 2016. Bojana se odlično snašla na snimanju Fast and Furious 7 u Abu Dabiu.

Marija Ćetković

privatna arhiva Marije Ćetković
Prošlogodišnja misica Srbije Novosađanka Marija Ćetković je otputovala u Kinu gde je čeka izbor za Miss sveta koje će biti 19. decembra. Ova Novosađanka je poznata po tome što propagira prirodan izgled i lepotu.

Tamara Miličević

Privatna arhiva Tamare Miličević

Novosadska manekenka Tamara Miličević je sa 10 godina počela da se bavi manekenstvom u UMS školi za talente u Novom Sadu. Ona je postala uspešan evropski model, a sada živi i radi u Parizu. Radila je za velika imena, bila je model na istorijskoj reviji Zvonka Markovića u Parizu, ali i za „Šanelovog“ dizajnera Karla Lagerfelda.

 ©Luftika

Нема коментара: